Adobe обяви рекордни приходи

1573
Adobe обяви рекордни приходи

Adobe регистрираха рекордни приходи от Adobe Marketing Cloud и силно представяне на Creative Cloud в третата четвърт на финансовата 2015.

Adobe обяви рекордни приходи

 

Adobe са постигнали рекордни приходи за тримесечието от $1,22 милиарда, което се равнява на ръст от 21% на годишна база.

Изпълнителният директор на Adobe Shantanu Narayen каза, че компанията е добавила 684 000 индивидуални, екипни и корпоративни абонати на Creative Cloud. Общият брой на абонатите достига 5,3 милиона, а приходите, генерирани от услугата за година са $2,3 милиарда. Adobe Marketing Cloud е постигнал рекордни приходи от $368 милиона, което е ръст от 27%.

Наред с това, Adobe обявиха, че старшият вицепрезидент David Wadhwani, е напуснал компанията, „за да се търси възможност като изпълнителен директор“.

Източник: пресинформация на Adobe
А написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.