Adobe предлагат нов начин за търсене и инсталиране на допълнения към Creative Suite

1581
Spread the love

Това става чрез панел, който се появява директно в приложенията. След като го инсталирате Adobe Exchange ви позволява да разглеждате наличните допълнения към приложенията от CS6, да ги сваляте, инсталирате и обновявате.
ПанелътAdobe Exchange осигурява на потребителитееднаква среда, независимо в кой отсофтуерните продукти го използват.Функционалността на панела е една исъща, независимо кое от CS6 приложениятаизползвате. Всички методи за плащанеминават през една система за пазаруванеонлайн.

inline_725_https://printguide.info/images/2012-07-30.pngСъвместимостс продукта, който използвате
През панелаAdobe Exchange можете даразглеждате или търсите допълнения,които са подходящи за версията, коятоизползвате. Например, ако го отворитев InDesign CS6, ще видите само продуктисъвместими с CS6.

Леснаинсталация и употребасамо на един акаунт
Новият AdobeExchange използва Extension Manager CS6, за да инсталиравсички нужни компоненти на продукта направилното място. Това става бързо,лесно и практически без усилия от странана потребителя.
Панелът AdobeExchange използва система за идентифициране,която изисква само веднъж да влезете вAdobe Identity Management Service (IMS). След това даннитеви се съхраняват и не се налага да гивъвеждате отново.

Търсене
Adobe Exchangeпанелът прави разглежданетои намиране на продукти лесно. Стартовиятекран показва препоръчани продукти,както и най-новите предложения включенив Exchange. Всички продукти са сортирани вплатен и безплатен раздел. Можете да гитърсите по име, продуктов номер, ключовадума.

Оценка и преглед
Като потребителможете да оценявате продуктите и дачетете мнения, написани от други, коитоса се сдобили с продуктите през AdobeExchange. Можете и да оценявате приложениятаи да споделяте мнение за тези, коитовече имате.

Пробни версии
Производителитемогат да предлагат и пробни версия напродукта. Така потребителите могат даизберат дали първо да опитат продукта,или директно да го купят.

Обновяване
Доставчицитемогат да предложатобновена версия на продуктите си, с новивъзможности или отстранени проблеми.Потребителите, които вече са свалилипродукта, ще видят бутон за обновяванев раздела My Stuff.Вграденият в приложението панел AdobeExchange също може да се обновява автоматично.

Можете данаучите повече за Adobe Exchange Panel и да госвалите от тук.

Източник:labs.adobe.com
Текста написа:Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.