Adobe представи Creative Cloud Market

1739
Adobe представи Creative Cloud Market

Абонатите на Adobe Creative Cloud вече имат достъп до Creative Cloud Market – хранилище за ресурси, които могат да бъдат използвани безплатно в различни проекти.

Creative Cloud Market

 

За да получите достъп до Market е нужно да имате най-новата версия на Creative Cloud 2014 и да изберете бутона Assets в някое от приложенията в пакета. Ресурсите включват векторни изображения, мотиви, четки, снимки икони и други. Потребителите могат да свалят до 500 от тях месечно, във файлови формати, които включват PSD, JPEG, PNG и SVG.

Възможно е и търсене по ключова дума, както и филтриране по категории. След като намерите това, което ви трябва, остава просто да го свалите. То ще бъде съхранено в облака и ще се синхронизира в Creative Cloud акаунта ви и ще е достъпно през интернет.

Колекцията ресурси в Creative Cloud Market не е огромна, но несъмнено ще нарасне, когато повече дизайнери добавят свои проекти. Значително подобрение ще бъде и колекциите да могат да се разглеждат и използват директно в приложенията, а не като се свалят от интернет, както в момента.

Източник: blogs.adobe.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.