Adobe стана на 30

2654

Adobe Systems празнува тридесетият си рожден ден с конкурс през Twitter и подаръци за феновете.

На първи декември Adobe Systems стана на 30 и компанията покани почитателите си да се включат в празника като споделят най-сполучливите си творения с продукти на Adobe чрез Twitter. Освен това, ако до 4-ти януари изпратите туйит с хештаг #happy30adobe ще се включите в състезание, от което можете да спечелите продукти, брандирани от Adobe на стойност 50 американски долара. Потенциалните награди са разнообразни – от плюшени мечета до дрехи. Петимата победители ще бъдат избрани на случаен принцип и ще бъдат уведомени чрез съобщение в Twitter.

Adobe на 30 години

На интернет страницата на Adobe в момента има доста интересно съдържание, посветено на юбилея, но ако искате да научите повече за историята на компанията си струва да видите видеото, посветено на 25-ата годишнина на компанията и интерактивната хронология тук. Тя включва три отделни аспекта – компанията, хората, продуктите и събития, значими за цялата графична индустрия.

Adobe на 30 години

Източник: adobe.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.