Adobe ще покажат CS7 на шести май

1936

Adobe намекнаха, че ще обявят новата версия сутринта на шести май, понеделник на годишната конференция MAX в Лос Анджелес, Калифорния.

 Adobe CS7

Информацията беше съпътствана от видеоматериали, които показват какви ще са приложенията от CS от следващото поколение. Засега те са посветени на After Effects, Dreamweaver и Flash Pro. Adobe завършва тези видеоматериали с текста „Научете какво ново от Adobe ще ви помогне да създадете най-добрите си проекти. Шести май на Adobe MAX.“

От Adobe обещават, че на конференцията ще бъдат показани много нови функции за Photoshop, Illustrator и InDesign. Те уточняват „Определено списъците с възможности, които ще видите, не присъстват в CS6.” Това навежда на мисълта, че до посочената дата би трябвало да има нови версии на споменатите приложения. Освен това, обикновено новите версии на CS се появяват през пролетта.

Ако искате да сте в час със събитията, можете да се запишете безплатно тук, за да ги проследите на живо на шести май. Adobe добавят: „Въпреки, че тези версии все още не са налични, ако сте член на Creative Cloud, автоматично ще получите новите инструменти веднага щом бъдат издадени като част от членството си.”

Източник: prodesigntools.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.