Adobe ще представят версията на Creative Cloud за 2014 на 18-и юни

979
Adobe ще представят версията на Creative Cloud за 2014 на 18-и юни

На 18-и юни в 20:00 часа българско време Adobe ще представи следващото поколение Creative Cloud.

Creative Cloud за 2014

 

Според компанията ще видим „изцяло нови настолни и мобилни приложения, стотици нови функции и изненади – всички те са направени, за да помогнат на креативността ви и да направят всичко, което правите всеки ден по-лесно и бързо.“

Можете да гледате на живо обявяването на ключовите нововъведения като се регистрирате безплатно тук. Изглежда това са значителните нововъведения, които изпълнителният директор на Adobe спомена през март и които всички сегашни абонати на CC ще получат като част от абонаментите си.

При появата си през миналия юни CC замени Creative Suite. Оттогава насам много приложения бяха обновени и в облака бяха добавени нови приложения. Тъй като всички обновления са включени в абонамента, възникна въпросът дали Adobe ще продължат да правят големи събития с представяне на нововъведения и дали името CC ще се запази или ще се превърне в CC2,CC3,и т.н.

Сега получаваме отговор на този въпрос. Adobe запазва името CC, като добавят към него годината за допълнителна идентификация. Така следващия месец ще видим версията Photoshop CC 2014, както и подобни версии на другите приложения в облака.

Причината за добавянето на новите обозначение е, че това дава възможност на хората с лекота са обяснят коя версия на софтуера използват – с цел обмен на файлове, които може да са от различни версии, създаване на ръководства, разработване на курсове и други.

Източник: adobe.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.