Adobe Bridge CC е напълно безплатен за всички

1560
Adobe Bridge CC е напълно безплатен за всички

Една слабо разпространявана от Adobe, но в действителност достоверна информация е, че Adobe Bridge CC е напълно беплатен за изтегляне и използване от потребителите по целия свят.

Adobe Bridge CC

 

Използването му не е обвързано и със закупуване на друг продукт на компанията. Вероятно сте изненадани и има защо. До версия CS6 Bridge беше в пакет с други програми, но в последствие екипът на Adobe взе решение да го превърне в самостоятелен безплатен продукт.

За тези, които не са запознати, софтуерът е медиен браузер и мощен мениджър на дигитални активи, с който ефективно може да локализирате, организирате, разглеждате, визуализирате и периодично обработвате своите файлове. Подходящ е за почти всяко дигитално съдържание – растерни и векторни изображения, аудио или видео файлове. С него може да преглеждате на цял екран и управлявате вайлове с разширения PSD, RAW, AI, INDD, PDF, SWF, FLV и много други без да заплащате за това.

Разбира се, няма как да очаквате софтуерът да може да редактира посочените файлови формати, но сред интересните му функции спадат: добавяне на водни знаци, задаване на цветови настройки, качване в Adobe Stock, създаване на портфолио, бързо организиране, обработка на метаданни, преименуване на файлове, импорт от мобилни устройства или фотоапарати и други.

Безплатната версия е налична за изтегляне тук.

Текста написа: Антон Даскалов

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/