Adobe Creative Suite 3 ще бъде представен на 27 март

1713
Adobe Creative Suite 3 ще бъде представен на 27 март

Adobe ще представи Creative Suite 3 (CS3) на 27 март, а по магазините ще се появи около средата на април. Предишната версия излезе преди почти 2 години.

Ключовото нововъведение в третата версия на пакета е поддръжката на компютрите Apple Macintosh, на базата на процесорите Intel. Пакетът Creative Suite 2 работи на такива машини, но с повече ограничения, което е сериозен пропукс за Adobe, защото доста от професионалните дизайнери предпочитат на работят на „маковете“. В момента за регистрираните потребители на Photoshop CS2 е достъпна бета-версия на  Photoshop CS3, която може да се инсталира на Macintosh, снабден с процесор Intel. Бета-версията се отличава с обновен потребителския интерфейс и разширени функционални възможности. Вградени приложения в новия Creative Suite са Adobe Bridge, за управление на файловете  и Device Centra – емулатор за мобилен телефон и джобни компютри. Емулаторът позволява да се тестват интерактивните приложения за мобилни устройства.

В Creative Suite 3  естествено са включени Illustrator (работа с векторни графики) и InDesign (система за публикации). Пакетът Creative Suite 3 ще бъде пуснат в няколко варианта с разнообразна комплектация и функционалност.

Източник: www.compulenta.ru

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.