Adobe MAX 2019: какво да очакваме

615
Adobe MAX 2019: какво да очакваме

Adobe MAX 2019 е най-важното събитие в дизайна и графичната индустрия. На конференцията някои от най-креативните хора в света ще говорят и ще участват в различни събития и дейности. Тази година това ще се случи между 2-и и 6-и ноември в Лос Анджелис.

Фактите за Adobe MAX
Събитието ще включи над 300 сесии, пресконференции, работилници. 96% от посетителите на предишните издания казват, че са научили нови умения, които да приложат в работата си. 92% биха препоръчали MAX на колегите си. Посетителите на MAX 2018 бяха почти 15000 души от 62 държави.

Конференцията е ориентирана към хора, които се занимават с графичен, уеб, UX или мултидисциплинарен дизайн, артдиректори, илюстратори, и всички, които използват продуктите на Adobe. Събитието предлага много източници на идеи и вдъхновение и е платформа за представяне на нови функции и приложения в гамата решения на Adobe.

Основната част на конференцията ще бъде между 4-6-и ноември на 2-3-и ще бъдат предварителните събития.

 

Adobe MAX 2019: какво да очакваме

Adobe MAX 2019 – слуховете
Adobe традиционно използват MAX за представяне на големи промени и значими нововъведения в Creative Cloud. Също традиционно, информацията за това какво ще се случи на конференцията, е оскъдна. През последните няколко седмици се появиха и няколко нови версии на някои от приложенията. Въпреки ова на конференцията със сигурност ще има и други новости. Една от най-вероятните, но непотвърдени от официален източник е представянето на iPad версия на Illustrator.

4-и ноември ускорете креативността си
Творчеството отличава хората и то никога не е били по-важно. Но има един фактор, който възпира креативността ни: времето. Екипът на Adobe Creative Cloud поставя във фокуса на усилията си ускоряването на творческия процес с помощта на нови продукти и бъдещи подобрения. Това включва нови и подобрени инструменти , които ви помагат да работите навсякъде и да си сътрудничите активно, както и продукти и услуги, с които да овладеете нови среди и техники на работа.

5-и ноември: вдъхновение
На тази дата ще говорят световни величия като писателя, режисьор и продуцент M. Night Shyamalan; музикантът и режисьор Dave Grohl; фотографът David LaChapelle; визуалният артист Shantell Martin; певецът и композитор Billie Eilish; художникът Takashi Murakami. Те ще разкажат как са започнали кариерите им и какво ги вдъхновява днес.

Източник: max.adobe.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.