56 часа безплатно онлайн съдържание по време на Adobe MAX 2020

136
56 часа безплатно онлайн съдържание по време на Adobe MAX 2020

Adobe MAX 2020

 

Adobe официално отвориха регистрациите за MAX 2020. Обикновено MAX конференцията струва над 1000 долара за участие, но пандемията COVID-19 накара Adobe да превърне тази година конференцията само в онлайн събитие, което е отворено за всеки, който иска да участва.

 

Adobe обещава 56 часа вдъхновение и обучение за участниците, които използват неговия софтуер

 

Ще можете да видите над 350 обучителни сесии по време на събитието, което се провежда от 20 до 22 октомври, така че може да планирате участието си от сега. За фотография са предвидени 43 сесии.

Всички регистрирали се ще участват в томбола, за да спечелят безплатна тениска на Adobe MAX, ще имат възможност да контактуват с други участници по време на представянията, да дават достъп до файлове на инструктори или да изтеглят презентации. Събитието ще даде възможност на участниците да се срещнат с продуктови експерти на Adobe и да спечелят награди чрез спонсорирани уроци и страници.

По време на тазгодишния MAX, ще се включат и известни личности като режисьора, награден с Оскар Ава ДюВерней, водещ актьор Киану Рийвс и известния фотограф Ани Лейбовиц. Пълен списък с лекторите ще бъде представен през септември.

На миналогодишния Adobe MAX 2019 присъстваха хора от 68 държави, 97%  от тях заявиха, че биха препоръчали конференцията.

Ако искате да се регистрирате за участие в Adobe MAX 2020, можете да го направите чрез уеб страницата на конференцията.

Интернет портал за печатни технологии.