Creative Cloud вече има над 3,4 милиона платени абонати

2255
Creative Cloud вече има над 3,4 милиона платени абонати

Creative Cloud е на пазара от две години и половина и продължава да печели популярност на пазара, според последните данни, публикувани от Adobe.

Creative Cloud 3,4 милиона абонати

 

Броят на платените абонати нараства бързо – рекордните с 644 000 нови абонати за третото тримесечие на 2014 (почти 50 000 нови абоната на седмица). Това значи, че общият брой на абонатите е надхвърлил 3,4 милиона откакто продуктовата линия CC замести Creative Suite през юни 2013.

Въпреки, че компанията все още продава CS6 за тези, които предпочитат предишния лицензионен модел, Creative Cloud има далеч по-голяма популярност по всички показатели и е сред най-успешните продукти на Adobe за всички времена.

Източник: www.adobe.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.