Affinity пусна безплатна тестова версия за Windows потребители

1104
Affinity пусна безплатна тестова версия за Windows потребители

Безплатни 10-дневни пробни версии на решенията Affinity Photo и Affinity Designer са достъпни за потребителите на Windows.

Affinity Windows

 

Това се случва скоро след пускането на разработките за тази операционна система и положителните оценки от страна на потребителите, което накара компанията да се отблагодари за подкрепата. Цената за закупуване на единичен абонамент е 49.99 евро, а в допълнение е на лице и 14-дневен срок за възстановяване на сумата в случай, че потребителят не е удовлетворен от услугата, след нейното закупуване.

Двете решения получават множество положителни отзиви от потребителите по целия свят. Освен това Affinity Designer е носител на наградата Apple Design 2015, докато Affinity Photo взе призове в категориите “Best Mac App 2015” и „Best Imaging Software 2016” на Technical Image Press Association. Двете решения работят с общ файлов формат, което позволява на потребителите безпроблемен трансфер на работата между тях. Повече за двата софтуера може да видите в двата видеоматериала, предоставени от Affinity:

Affinity Photo:

Affinity Designer:Текста написа: Антон Даскалов
Източник: press.affinity.serif.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/