Affinity пусна безплатна тестова версия за Windows потребители

1095
Affinity пусна безплатна тестова версия за Windows потребители
Spread the love

Безплатни 10-дневни пробни версии на решенията Affinity Photo и Affinity Designer са достъпни за потребителите на Windows.

 

Това се случва скоро след пускането на разработките за тази операционна система и положителните оценки от страна на потребителите, което накара компанията да се отблагодари за подкрепата. Цената за закупуване на единичен абонамент е 49.99 евро, а в допълнение е на лице и 14-дневен срок за възстановяване на сумата в случай, че потребителят не е удовлетворен от услугата, след нейното закупуване.

Двете решения получават множество положителни отзиви от потребителите по целия свят. Освен това Affinity Designer е носител на наградата Apple Design 2015, докато Affinity Photo взе призове в категориите “Best Mac App 2015” и „Best Imaging Software 2016” на Technical Image Press Association. Двете решения работят с общ файлов формат, което позволява на потребителите безпроблемен трансфер на работата между тях. Повече за двата софтуера може да видите в двата видеоматериала, предоставени от Affinity:

Affinity Photo:

Affinity Designer:Текста написа: Антон Даскалов
Източник: press.affinity.serif.com

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.