Agfa представи нова версия на Arkitex

1573
Agfa представи нова версия на Arkitex

Agfa представи нова версия на своя водещ продукт за организация и управление на работния процес за производство на вестници – Arkitex 6.0.

Новостите са: автоматична проверка на pdf файлове, подобрена работа с бележки към страниците в определен документ и подобрена работа при планиране на сложни задачи по отношение на колирането.  Arkitex 6.0 бе представен за първи път на полиграфическото изложение във Виена – Ифра.

Освен новите функции Arkitex 6.0 предлага и редица подобрения спрямо предходната версия:

– подобрена интеграция с водещите индустриални системи за preflight
– подобрено взаимодействие между модулите Arkitex Director и Arkitex Courier
– подобрения във функцията Autoink
– браузърно базиран интерфейс на модула Arkitex NewsDrive, позволяващ лесно мониториране на работния процес

„С новата версия на Arkitex, ние продължаваме традицията да доставяме на нашите клиенти висококачествени продукти и с повишена функционалност. Последната версия на нашия продукт предлага много по-добри възможности за автоматизиране на процеса и респективно намаляване на разходите.“ каза Andy Grant менидвър в Agfa Graphics.

С повече от 1000 продажби в над 30 страни по света Arkitex е един от най-популярните продукти за организация и управление
на работния процес с вестници. Измежду потребителите на продукта са издателства като The New York Times, The Chicago Sun-Times и The Chicago Tribune, Johnnic Publishing, както и най-големият южноафрикански вестник.

Източник: Agfa

Интернет портал за печатни технологии.