Agfa Graphics представи версия 3.1 на Apogee StoreFront и Asanti StoreFront

1239
Agfa Graphics представи версия 3.1 на Apogee StoreFront и Asanti StoreFront

Новите версии предлагат няколко нововъведения, като създаване на набори от продукти, поддръжка на намаления и промокодове.

Apogee StoreFront и Asanti StoreFront

 

Създаване на набори продукти
Тази възможно позволява създаване на набори от продукти с различни предназначения. Решението на Agfa е това да става с интерфейс, който стъпка по стъпка води потребителя и му позволява да персонализира всеки от продуктите в комплекта.

„За да бъде web-to-print услугата успешна за доставчика, подаването на поръчка онлайн трябва да е лесно за потребителя,“ каза Andy Grant, глобален ръководител на софтуера, Agfa Graphics. „Това решение е добър пример как софтуерът помага за опростяване на процеса по поръчване за неопитни потребители и помага за превенцията на изоставяне на недовършени поръчки.“

Намаления и промокодове
Apogee StoreFront и Asanti StoreFront 3.1 също включват поддръжка на промокодове, които позволяват на доставчика да даде отстъпка за една или повече поръчки. Това могат да са еднократни празнични промоции или постоянни отстъпки за големи клиенти. Налице и опция за прогресивно намаляващи цени, която позволява намаляване на цените за по-големи продажби.

„Намаленията и промокодовете са жизненоважни за продажби на крайни клиенти и могат да бъдат много ефективни в специално създадени среди за продажба на компании, които да бъдат управлявани от брокери на печат или рекламни агенции,“ коментира Grant.

Анализ на информацията за поръчките
Активността на дългосрочните потребители на решенията, предлагани от Agfa , се следи след въвеждането на услугата за създаване на доклади. Новата версия позволява експорт на информацията в Excel таблица. Това позволява по-лесен анализ на информацията за продажбите и отчитане на тенденции в поведението на потребителите. Това позволява на доставчиците да научат кои продукти са повече и по-малко популярни и как те да бъдат заменени от успешни алтернативи.

Източник: Apogee StoreFront
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.