Agfa Graphics придоби Bodoni Systems

986
Agfa Graphics придоби Bodoni Systems
Spread the love

Agfa Graphics официално обяви придобиването на британската софтуерна компания Bodoni Systems, чийто основен продукт е програмата за управление на печатни процеси pressSign.

 

PressSign е напълно облачна услуга, позволяваща измерване, контрол, наблюдаване и оценяване на процеса по управление на цвета при печата. Чрез продукта за доставчиците на печатни услуги се гарантира намаляване на разходите в тази област, посредством пълен набор от инструменти за анализ, наблюдение и подобрение работата на всички производствени параметри. Софтуерът покрива всички печатни процеси за офсетов, дигитален и флексо печат. Последната версия на софтуера pressSign 8 е сертифицирана по GRACoL® G7® и разполага с внедрени библиотеки по PANTONE™. Пълната спесификация на продукта може да бъде разгледана тук.

Към настоящия момент се работи за внедряването на pressSign към Agfa Apogee.

Видео:

Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.