Agfa Graphics придоби Bodoni Systems

1035
Agfa Graphics придоби Bodoni Systems

Agfa Graphics официално обяви придобиването на британската софтуерна компания Bodoni Systems, чийто основен продукт е програмата за управление на печатни процеси pressSign.

PressSign

 

PressSign е напълно облачна услуга, позволяваща измерване, контрол, наблюдаване и оценяване на процеса по управление на цвета при печата. Чрез продукта за доставчиците на печатни услуги се гарантира намаляване на разходите в тази област, посредством пълен набор от инструменти за анализ, наблюдение и подобрение работата на всички производствени параметри. Софтуерът покрива всички печатни процеси за офсетов, дигитален и флексо печат. Последната версия на софтуера pressSign 8 е сертифицирана по GRACoL® G7® и разполага с внедрени библиотеки по PANTONE™. Пълната спесификация на продукта може да бъде разгледана тук.

Към настоящия момент се работи за внедряването на pressSign към Agfa Apogee.

Видео:

Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/