Agfa Graphics стартира облачна услуга за обмен на данни – PrintSphere

1087
Agfa Graphics стартира облачна услуга за обмен на данни – PrintSphere

С пускането на PrintSphere, Agfa Graphics вече може да предложи на доставчиците на печатни услуги стандартизиран метод за изпращане и получаване на файлове, като същевременно добавя нови нива на автоматизация към всички свои съществуващи решения за работни процеси.

PrintSphere

 

PrintSphere може да се ползва, както вътре в самата организация, така и отвън – от клиентите, като и в двата случая всички данни се съхраняват организирано и в защитен формат. Интегрираната работа с Apogee или Asanti позволява на предпечатните оператори да свързват определени потребители със конкретни задачи. Чрез автоматизираната система за съобщения се изпращат и получават покани за предоставените файлове по дадена задача. Чрез PrintSphere могат да се създават и архиви от предишни задачи, достъпни за определени клиенти.

Потребителите избрали PrintSphere не е необходимо да инвестират в допълнителен хардуер или софтуер. Приложението е достъпно, както през клиентските приложения за Windows, Mac и мобилни устройства (iOS и Андроид), така и през официалния сайт www.printsphere.com. Качените файлове автоматично се синхронизират с локалните папки. Като облачна услуга PrintSphere следва стъпките на другите продукти на компанията – StoreFront и Arkitex. Стандартите за сигурност са много високи и това гарантира пълна кофендициалност на споделяната информация.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.agfagraphics.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/