Автоматизирай процесите на ретуширане с AI Modify

734
Автоматизирай процесите на ретуширане с AI Modify

AI Modify – Retouch Panel е плъгин за автоматизация на процесите на ретуширане във Photoshop. Както всички напоследък създадени софтуери, той също използва елементи на изкуствен интелект, за да спести време при обработка на портрети във фотографията.

 

AI Modify - Retouch Panel

 

AI Modify е изключително лесен за работа с над 1000 функции, 90 предварителни зададени професионални настройки и мн. др., намаляващи времето за редакция и създаващи впечатляващи резултати.

Ретуширане
AI Modify е създаден както за начинаещи, така и за експерти, разделът за ретуширане в Modify има 4 секции: кожа, очи, уста и коса, разполага с експертни функции.

 

Ретуширане

 

Гримиране
Точно като професионален гримьор, Modify има раздел за гримиране, за да добавите реалистичен грим на вашите обекти.  Разделът за грим е разделен на 5 раздела – Грим на очите ( очни линии, мигли, вежди и блясък) , Кожен тон AI – Modify автоматично ще избере цвета на кожата на модела и ще промени тона с едно щракване.  Другите 3 раздела са Контур, Руж и Червило.

 

Гримиране

 

Небе
Работейки с изкуствен интелект, Modify автоматично ще избере небето и с едно щракване можете да промените цвета на небето, режима на смесване и да добавите или премахнете облаците.

 

Небе

 

Функции с изкуствен интелект
Modify работи с различни видове функции на изкуствения интелект, като например: AI Face, при който с едно щракване можете да променяте части от лицето. При AI Scene можете да добавяте размазване, ефекти, да променяте яркостта и цвета с едно щракване.

 

Функции с изкуствен интелект

 

Студийни светлини
Не разполагате с цветни филтри или студийни светкавици? Не се притеснявайте, с studio lights AI можете да добавяте светлина, да променяте посоката и, да добавяте цвят на светлината към снимките си, като всичко това става само с няколко щраквания.

 

Студийни светлини

 

 

Плъгинът е съвместим с Windows и MacOS (М1 и М2 процесори) цената му е само 37.70 евро. Повече за AI Modify вижте тук.

Други продукти на разработчика Pix Space са Astro, Horizons и Lullaby, за някои от които сме писали вече в Printguide

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.