Безплатна програма за подобряване на изображения

678
Безплатна програма за подобряване на изображения

AKVIS ARTIFACT REMOVER AI 2.0 е безплатна програма предназначена за възстановяване на дефекти по изображения, причинени от ниски нива на jpg компресия.

 

AKVIS ARTIFACT REMOVER AI 2.0

 

Софтуерът използва елементи на изкуствен интелект за премахване на JPEG артефакти и дефекти, намаляване на пикселизацията и почистване на контурите.

В основата на AKVIS ARTIFACT REMOVER AI са машинно обучени алгоритми, които автоматизират процеса на възстановяването и довеждат работния процес до едно кликване.

JPEG артефактите обикновено се причиняват от агресивно компресиране на изображението (високи нива на компресия) и се появяват като загуба на острота, допълнителни точки, назъбвания, размазани детайли и влошаване на цвета.

 

 

ARTIFACT REMOVER предоставя три режима за настройка на изображението в зависимост от качеството на обработената снимка: ниска компресия, висока компресия и висока компресия със шум. Инсталационния файл е над 300 mgb, а изкуствения интелект използва технологиите NVIDIA CUDA® и TensorFlow, което означава, че видеокартата ви трябва да ги поддържа.

Софтуерът се предлага като самостоятелна програма или плъгин за домашни потребители (безплатно) и за професионалисти  (цена 39 $). За да получите безплатния ключ е необходимо да въведете e-mail.

Повече за AKVIS ARTIFACT REMOVER AI и линкове за изтегляне вижте тук.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.