Akvis Magnifier 4.0: променете размера на изображенията без загуба на качество

5344

Програмата може да увеличава цифрови снимки до изключително висока разделителна способност, както и да ги намалява, като запазва качеството и детайлите.

Akvis представиха Magnifier 4.0. Приложението е ефективен инструмент за промяна на размера на цифрови изображения. С помощта на усъвършенствания си алгоритъм е възможно много кратно увеличаване за печат с високо качество в големи размери.  

Промяната на размера на снимките с Akvis Magnifier осигурява много по-високо качество от обикновената интерполация. В зависимост от задачата, приложението може да бъде настроено така, че да създаде изображения, които са идеални за посочената цел. Софтуерът позволява увеличаване до 30000×30000 пиксела, което прави възможно отпечатване на плакат с размер 2,5х2,5 метра с качество от 300 точки на инч.

В досегашните версии на Magnifier, алгоритъмът му за увеличаване на снимки работеше отлично, но възможностите му при намаляване на размера бяха същите като на други програми. Версия 4.0 добавя подобрена функционалност за смаляване на изображения. Сега снимките могат да бъдат намалени без загуба на детайли и с по-високо качество. Това става чрез нов параметър, който повишава рязкостта като увеличава контраста със съседните пиксели.

Akvis Magnifier се предлага като самостоятелна програма и като плъгин за Photoshop и Photoshop Elements. Версията за Photoshop позволява автоматична обработка на множество изображения. Приложението работи с Microsoft Windows XP/Vista/7 и Macintosh Mac OS X 10.4-10.6, в 32 и 64-битови версии. Можете да свалите 10-дневна пробна версия от сайта на производителя. Цената на Magnifier е 99 евро за лиценз за домашно ползване.

Akvis Magnifier 4.0

Източник: akvis.com
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.