AKVIS Retoucher достигна версия 3.5

2215
Spread the love

С AKVIS Retoucher могат да бъдат правени корекции по повредени илюстрации.
Приложението ще бъде отпомощ, когато е необходимопремахването на прах, надрасквания и петна както и възстановяване налипсващи части от дадено изображение. Всичко, което се изисква данаправим е да маркираме дефектните обекти в илюстрацията – AKVISRetoucher ще свърши останалото. Както е видно от приложенияпример, допълнението може да премахва всякакви обекти, бързо и лесно, сминимална намеса от страна на оператора.

Приложението разполага и с алгоритъм за възстановяване липсващи частиот дадена илюстрация като използва информацията от съседните, наличниобласти. AKVIS Retoucher може да ни бъде от полза привъзстановяването на стари снимки, които са пречупени на определениместа или липсват части от тях.

inline_897_http://prepressbg.com/images/peterhof-photo-source1.jpg

inline_860_http://prepressbg.com/images/peterhof-mask2.jpg

inline_34_http://prepressbg.com/images/peterhof-result5.jpg

Допълнението към Adobe Photoshop е разработката на AKVIS Software Inc.

AKVIS Retoucher е лесно за използване приложение с интуитивен интерфейси може да бъде използвано както от професионалисти, така и от хора,които не се занимават професионално с ретуширане на илюстрации.Приложението е работи под Microsoft Windows 2000/2003/XP/Vista както иMacintosh Mac OS X 10.3.9-10.5, PowerPC / Intel.

Повече информация можете да намерите на сайта на AKVIS Software Inc.- akvis.com

Източник: akvis.com

Биографична информация