AKVIS Retoucher достигна версия 3.5

2270

С AKVIS Retoucher могат да бъдат правени корекции по повредени илюстрации.

Приложението ще бъде от помощ, когато е необходимо премахването на прах, надрасквания и петна както и възстановяване на липсващи части от дадено изображение. Всичко, което се изисква да направим е да маркираме дефектните обекти в илюстрацията – AKVIS Retoucher ще свърши останалото. Както е видно от приложения пример, допълнението може да премахва всякакви обекти, бързо и лесно, с минимална намеса от страна на оператора.

Приложението разполага и с алгоритъм за възстановяване липсващи части от дадена илюстрация като използва информацията от съседните, налични области. AKVIS Retoucher може да ни бъде от полза при възстановяването на стари снимки, които са пречупени на определени места или липсват части от тях.

Допълнението към Adobe Photoshop е разработката на AKVIS Software Inc.

AKVIS Retoucher е лесно за използване приложение с интуитивен интерфейс и може да бъде използвано както от професионалисти, така и от хора, които не се занимават професионално с ретуширане на илюстрации. Приложението е работи под Microsoft Windows 2000/2003/XP/Vista както и Macintosh Mac OS X 10.3.9-10.5, PowerPC / Intel.

Повече информация можете да намерите на сайта на AKVIS Software Inc. – akvis.com

Източник: akvis.com

Интернет портал за печатни технологии.