Amadine – нов инструмент за векторна графика за Mac, iPad и iPhone

105
Amadine – нов инструмент за векторна графика за Mac, iPad и iPhone

Amadine е лесен за употреба продукт за работа с векторни изображения за професионалисти и аматьори в областта на графичния дизайн.

 

Amadine

 

Приложението на Belight е лесно за употреба и поддържа macOS, iPadOS и iOS. Основната характеристика на програмата е лесната и интуитивна работа, подпомагани от работна среда, в която можете да се ориентирате с лекота. Тя поддържа работа в SVG, PDF и EPS векторни формати, както и експорт на TIFF, PNG и JPEG. Тя предлага базови инструменти за рисуване, като класическата „писалка“ за работа с криви на Безие. Те са съчетани с усъвършенствани средства за постигане на различни артистични ефекти, инструмент, който осигурява прецизен контрол на дебелината на контурите, за създаване на максимално прецизни вектори.


Допълнителни възможности
Функцията Recolor предлага промяна на цвета на целия дизайн с едно цъкане с мишката. Софтуерът включва библиотека, която позволява съхраняване и използване на елементи, създадени от вас. Добавени са възможности за прилагане на различни ефекти, както и усъвършенствани възможности за работа с шрифтове и създаване на типографски проекти.


Поддръжка на мобилни устройства
Amadine поддържа Wacom устройства и създава контури на базата на натиска, за да позволи прецизно рисуване на Mac и използване на Apple Pencil върху iPad. Версията за Mac OS беше представена педи около година и половина. Заради големия интерес Belight разработиха и вариантите за iOS и iPadOS. Те поддържат всички възможности на първоначалната версия, съчетани с възможности, специфични за мобилните устройства, например интуитивен контрол с жестове.

 

Amadine

Всички версии на софтуера са подходящи за създаване на проекти за печат като плакати, листовки и брошури. Той е подходящ за създаване на илюстрации за книги, сайтове, типография и калиграфия. Според Belight той е перфектен за макети на UX интерфейси, банери, реклами и проекти за печат. Може да се използва още за създаване на лога, брандиране и дори опаковки.

 

Amadine

Версиите на Amadine за iOS и iPadOS могат да бъдат свалени безплатно в App Store. Пълната версия струва $9.99 американски долара.

Източник: amadine.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.