AppleCenter партньор на Punch Graphics за България

2797

Punch Graphics – Гърция представи своя партньор – фирма AppleCenter за продуктите на Xeikon, Basys Print и Durst

На проведената среща на членовете на Съюза на печатарската индустрия в България в Хисаря, фирмата Punch Graphics от Гърция представи своя партньор за България – AppleCenter.

Punch Graphics е Белгийска фирма, доставчик на цифрови печатни системи и оборудване за предпечат. Продуктовата и гама включва : Xeikon – ролни цифрови печатни машини, Basys Print – CTP за конвенционални пластини.
Обект на  партньорството са и изделията на австрийската фирма Durst – широко и супер-широко форматни UV-базирани Ink-Jet принтери.

Punch Graphics – Гърция. има свои офиси в Букурещ, Белград, Никозия, Инстамбул и София. На пазара в България фирмата е от 2004 год. с представителен и сервизен офис.

AppleCenter е утвърден доставчик на решения за контрол на качествто на цвета за дизайн, предпечат и печат. Фирмата е дистрбутор за Балканите на  GretagMacbeth (сега X-Rite) – производител на инструменти и софтуер за контрол на цвета, доставчик и сервиз на компютри Apple и предлага решения за цифрови проби EFI.

Punch Graphics и AppleCenter ще предлагат решения, ориентирани към особеностите на пазара в България.

Цената на ползуваните от Basys Print CTP  конвенционални пластини (от повече от 15 доставчика),  качеството на изображението и високата производителност на CTP осигуряват конкурентност и възвръщаемост на вложените средства. Интегрирането на Basys CTP не изисква промени в работния поток на фирмата и позволява ползуване на част от наличното оборудване.

Ролните цифрови машини Xeikon печатат 4/4 или 5/5 върху хартия, картон, синтетични материали и етикетна хартия с широчина 320-508 мм и разделителна способност до 1 200 dpi. Предназначени са са за  къси тиражи, персонализиран печат, рекламни материали, решения за комерсиален печат и печат на книги.

Широко и супер-широко форматни UV-базирани Ink-Jet принтери Durst осигуряват продукция на конкурентни цени, печат върху различни основи – хартия, текстил, керамика, дърво, пластмаса, стъкло, включително и гофрирани картони.

За повече информация :
Punch Graphics Ellas (Linomedia S.A.): Mr. L. Havouzis – Sales&Marketing Director – tel. +30 210 90 10 656, e-mail: Lefteris.Havouzis@punchgraphix.com

AppleCenter : Г-жа Нели Попова  – управител. Тел. +359-2-9463350,
e-mail:n.popova@applecenter.net

Източник: Apple Center

Интернет портал за печатни технологии.