MacBook Air зарежда батериите си от слънцето

2980

QuickerTek, лидер в производството на безжичните продукти на Apple, обяви революционен метод за зареждане на Apple MacBook Air – чрез използване на енергията от слънцето.

Слънчевите панели зареждат MacBook Air докато е в режим на работа, а при сгъване достигат удобния 10.5 размер. Слънчевото зарядно Apple Juicz изисква пряка слънчева светлина, за да зареди вашия MacBook, MacBook Pro или MacBook Air. Зареждането трае 5 часа и се извършва с помощта на тънък филм от соларни клетки. Тъй като батерията на MacBook Air е вградена, потребителите на Mac посрещат с радост съществуващите алтернативи за работа. Можете да използвате MacBook Air дори в парка, без да се изтощи батерията през целия ден.
Всички модели изискват подобрения MagSafe адаптер. При желание на клиента, QuickerTek може да подобри адаптера им срещу $25.00, а срещу $100.00, клиентът получава готов модифициран адаптер MagSafe. И в двата случая адаптерът има същите функционалности на оригинала с преимуществото да се прикачва към линията на Apple Juicz…
Цените на моделите варират между $500 и $1,000 USD, като всеки модул от комплекта е поставен в удобен джоб, а целият комплект се доставя в изтънчена чанта. Към комплекта са включни и адаптори за кола и самолет, като можете да разчитате и на обикновен АС адаптор за стена.

Има три различни слънчеви панела:

  • от 55 W – $1000.00 – презарежда MBA за 5 часа, разгъва се до 60 x 42 инча
  • от 27 W – $600.00 – презарежда MBA за 8 часа, разгъва се до 41.5 x 30.5 инча
  • от 18 W – $500.00 – презарежда MBA за 14 часа, разгъва се до 30.5 x 30 инча

Както повечето QuickerTek продукти, слънчевото зарядно Apple Juicz има 1 година гаранция, в която са включени резервни части и труд.
Повече за QuickerTek: www.quickertek.com
Слънчето зарядно Apple Juicz: www.quickertek.com
Покупки: www.quickertek.com
Скрийншотове: www.quickertek.com

Източник: www.designertoday.com

Интернет портал за печатни технологии.