Мощно софтуерно приложение за печатен текстилен дизайн

3549
Мощно софтуерно приложение за печатен текстилен дизайн

Aquario Textile Designer е плъгин за Photoshop, който улеснява проектирането на изображения за печат върху текстил в познатата ви среда и избягва объркващи прехвърляния на файлове между различни приложения.

Aquario Textile Designer се състои от няколко модула, които в зависимост от конфигурацията им се предлага в пакет на различна цена на годишна база, започваща от 10 § на месец.

 

Aquario Textile Designer

 

AquarioTD™ Repeat
Бързо създава повтарящи се шарки елиминирайки възможността за грешки. Поставяте и повтаряте обекти или изображения и лесно създавате изображение, подходящо за непрекъснат печат.

 

 

AquarioTD™ Colorist
Colorist служи за преоцветяване на подготвения от вас дизайн, използвайки множество различни цветови палитри. Можете да комбинирате и обединявате цветове като промените се показват в реално време. Опцията Color Reduction е част от Colorist и позволява автоматично да ограничите броя използвани цветове във вашия проект.

 

 

Други опции
Експортиране като PNG, JPEG, TIF, PSD и PDF. Изходния файл е съвместим с RIP-пове на основата на Adobe PDF.
Previewer – показва изображението на готовия дизайн, създаден в Repeat и/или Colorist. Показва се като отделен панел на екрана.

Вижте още за Aquario Textile Designer тук: aquariodesign.com

Вижте други публикации в Printguide свързани с печат на текстил.
Фирми в каталога Полиграфия Инфо предлагащи печат върху текстил.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.