ArtOptimizer 2.5 поддържа Adobe Illustrator CS5

1708

Софтуерът на Zevrix Solutions увеличава ефективността на работата в Illustrator и намалява времето за обработка и разходите по производството.

ArtOptimizer 2.5 е решение за автоматизация на работата в Adobe Illustrator. Той позволява размерът на работните файлове да бъде намален чрез отстраняване на излишната информация и оптимизиране на изображенията.

ArtOptimizer автоматично променя размера и разделителната способност на изображенията във Photoshop. Това става съобразно зададена от потребителя резолюция и така, че изображенията да са 100% от използвания в Illustrator размер. В резултата размерът на файла може да намалее значително – два пъти и повече за някои проекти.

Освен това, ArtOptimizer може автоматично да преобразува цветовите пространства на изображенията, да прилага изострящи филтри, да слива и изтрива слоеве и да използва макроси на Photoshop по време на обработката. ArtOptimizer е предназначен за печатници, рекламни агенции и издателства. Според производителя, той позволява автоматизиране на сложни последователности от действия и опростява и ускорява работния процес.

След другите предимства на софтуера са: пестене на дисково пространство, ускоряване на подготвянето на PDF файлове за печат, пестене на време от ръчна оптимизация на проектите, пестене на време при прехвърляне и изпращане на файловете и като цяло намаляване на разходите и съкращаване на времето за обработка.

Новата версия прави ArtOptimizer съвместим с Illustrator CS5. ArtOptimizer 2.5 се продава на сайта на Zevrix Solutions за $129.95 Можете да свалите пробна версия оттук. ArtOptimizer работи с OS X 10.4.2-10.6, и Adobe Illustrator CS-CS5.

ArtOptimizer

Източник: zevrix.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.