ArtPro+ – ново поколение PDF редактор за опаковки от Esko

1090
ArtPro+ – ново поколение PDF редактор за опаковки от Esko

ArtPro+ е наследникът на ArtPro и PackEdge, които са стандарт в производството на опаковки.

ArtPro+

 

ArtPro+ е PDF редактор за предпечат на опаковки. С него можете да работите директно в PDF файловете с широка гама възможности за редактиране. ArtPro+ може да отваря нормализирани PDF и ArtPro файлове като запазва допълнителната информация като баркодове и информация за растеризирането. PDF файловете, редактирани с ArtPro+ съдържат всички елементи в себе си. Това включва всички ресурси като изображения, шрифтове, информация за профили и целта е безпроблемен печат и споделяне. ArtPro+ отговаря на най-новите PDF стандарти за опаковки като ISO 19593.

 

ArtPro+

Революционен интерфейс – всички инструменти с едно движение
„Революционната интуитивна работна среда прави предпечата по-лесен от всякога,“ казват Esko. Колелото за избор на инструменти работи като компас и осигурява незабавен достъп до правилният инструмент, независимо къде на екрана е курсорът. Само като го преместите в определена посока, получавате информация, например стойностите на цветовете, когато и където я искате. Това осигурява по-висока ефективност и намалява времето за реакция.
Панелите с инструменти вече не се борят за внимание и не заемат ценно място на екрана. Имате пълен и свободен поглед към документа си.

Функционалност за гъвкави опаковки и етикети
ArtPro+ Advanced Edition предлага функционалност за размножаване на етикети и гъвкави опаковки. То може да бъде базирано на мрежа и потребителя получава пълен контрол на параметрите.

Адаптиране на проекти
Промяната на режещи маски, прозрачности и режими на взаимодействие никога не било по-лесно.

  • Съчетанието от интелигентни инструменти за селекция на ArtPro+ осигурява опростен изглед и начин на работа с графичните обекти и свойствата им.
  • Инструментите позволяват ефективно анализиране и манипулиране на цветовете и преливките.
  • Интерактивният инструмент за контрол на преливките позволява лесно позициониране на точките и контрол на градиентите.
  • Интерактивните инструменти правят трансформирането на елементите много лесно.

Можете да свалите пробна версия и да научите повече тук.
Източник: esko.com
Текста написа: Мартин Новев

Касима-ДЛ ООД е представител на ESKO® за следните продукти: Софтуери за опаковки и печат, Cyrel Digital Imager (CDI), HD Flexo, FullHD Flexo 

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.