Astute Graphics представиха Stylism за Illustrator

2043
Astute Graphics представиха Stylism за Illustrator

Допълнението от Astute Graphics прави управлението на някои вградени ефекти на Illustrator по-лесно и интуитивно.

Stylism за Illustrator

 

Astute Graphics предлагат някои доста полезни плъгини за Adobe Illustrator. Последното им попълнение е Stylism. Той позволява на потребителите да управляват вградени възможности на Illustrator като Drop Shadow, Feather, Inner Glow, Outer Glow, Transform, Free Distort и други по лесен и интуитивен начин, чрез контроли и менюта добавени към избрания обект.

Също така, можете да съчетаете Stylism с друг плъгин, Phantasm, за да получите възможност за гъвкаво управление на контурите на ефекти като Drop Shadow, Feather, Outer Glow и Blur.

Други функции на Stylism включват бърз контрол на разделителната способност на афектите и възможност за задаване на стилове и контури, които могат да се използват многократно.

Stylism работи с Mac OS и Windows за Illustrator CS5 и по-нови. В момента цената му е €35. Предлага се и в промоционален комплект с 3 други плъгина InkQuest, Phantasm и Rasterino.

Източник: astutegraphics.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.