Aurora – мощно допълнение към Photoshop за създаване на реалистични природни елементи

2542

С разработката на Digital Elements можете да добавяте реалистично изглеждащи слънце, звезди, облаци и много други прирордни елементи към всяка една илюстрация.

Aurora представлява наистина мощно приложение за добавяне на реалистично изглеждащи природни елементи към желани от нас илюстрации. Може да се каже, че възможностите му на прарктика са неограничени като изцяло зависи от нас и нашето въображение да постигнем желаните резултати. Опциите, менютата и плъзгачите са толкова много, че за да опишем всички ще са необходими няколко страници. За това мисля да оставя запознаването в детайли на продукта на вас!

Това, на което искам да спра вниманието ви е, че продуктът е платен и от сайта на разрабочиците може да бъде изтеглена само демо версия като преди това трябва да попълните и кратка регистрационна форма. На мейла, който посочите в регистрационната форма ще получите линк за изтегляне на демото, затова е добре да посочите е-мейл адрес, който е актуален. От линка, който получите ще свалите изпълним файл като единствената особеност при инсталациата е, че трябва да укажете папката с допълнения на Photoshop, а не както по подразбиране инсталационния магьосник предлага C:/Program Files.

Aurora е наистина мощен инструмен, който може да даде голямо поле за изява на дизайнери и предпечатари, благодарение на изключително богатите си възможнсти. Продуктът се предлага във версии за WinXP и Mac. Повече информация можете да намерите на сайта на разработчика: www.digi-element.com

Автор: Пламен Димитров

Интернет портал за печатни технологии.