Софтуер автоматизира създаването на адаптации на вашите рекламни проекти

54
Софтуер автоматизира създаването на адаптации на вашите рекламни проекти

Според сайта на софтуерния разработчик MAYCO., AUTOPRO е софтуерен инструмент, който е предназначен да автоматизира процесите на създаване на адаптации на вашите рекламни кампании.

AUTOPRO работи в няколко режима Single Mode, Multi Mode, Image Mode, Text Mode, Export Mode.

 

AUTOPRO

Single Mode
В този режим можете да адаптирате всеки самостоятелен Adobe InDesign файл към зададени от вас размери, като можете да посочвате височина и ширина на документа, както и автоматичен превод на текста в него. Адаптацията се създава в нов документ.

Multi Mode
Мулти режимът адаптира с висока скорост до 6 документа в минута, което означава до 360 за час (зависи от сложността на файла). Сравнете какво огромно количество време може да ви спести AUTOPRO.

 

 

Image Mode
В режим Image Mode AutoPro може да се използва за подмяна на изображения, лога, карти и др. в единични файлове файлове или папки в Adobe InDesign.

Text Mode
В текстов режим AutoPro може да се използва за извършване на промени в текст или за пълен превод на множество отделни файлове в Adobe InDesign.

Export Mode
AutoPro може да експортира IDML, PDF, jpeg и PNG файлове, подобрявайки както печатните, така и цифровите ви работни потоци във фирмата.

За съжаление нямаме информация за цена на софтуера и дали той се предлага в някаква пробна версия.

Повече можете да видите на сайта на производителя тук: www.maycouk.com

Интернет портал за печатни технологии.