Avery Dennison пусна нов визуализатор за брандиране на автомобили

1120
Avery Dennison пусна нов визуализатор за брандиране на автомобили

Avery Dennison пусна онлайн визуализатор, който показва как определен цвят фолио би изглеждал върху представителна извадка от превозни средства. Приложението няма как да помогне при брандиране с графики текст или лога. Причината за създаването му е, че днес вместо да се пребоядисват колите се облепват с фолио.

Car Wrap Visualizer предлага 3D визуализация на транспортното средство, като клиентът може да използва един вид фолио за целия автомобил или различни за отделните части (покрив, преден капак, огледала). Самото приложение е било разработено за конкретно събитие (SEMA 2018), но с оглед на положителната обратна връзка от посетителите то се предлага за безплатно ползване от всички. Чрез него се променя подходът клиентите да се налага да избират от малък картел с цветове, които не могат да си представят върху автомобила.

 

 Car Wrap Visualizer

Към настоящия момент потребителите могат да избират между 10 автомобила и 120 фолиа от портфолиото на Avery Dennison. Целта на създателите е била да бъдат представени всички съвременни типове каросерии, като в бъдеще се планира добавянето на още модели. От  Avery Dennison не изключват възможността в бъдеще да позволят качване на снимка на специфичен автомобил, върху който да може да се прави визуализация. Към момента обаче работата на екипа е съсредоточена върху точното представяне на цветовете.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: graphics.averydennison.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/