Barcode Producer вече и за Windows

2389

Apparent Corporation обнови Barcode Producer до версия 5.6, която вече е налична като мултиплатформен продукт за Mac OS X и Windows.

Barcode Producer е софтуер за генериране на баркодове, предназначен за професионалисти в графичния дизайн и производството. Wersiq 5.6 предлага и поддръжка на 93, който е подобрена версия на код 39. Новата версия има и подобрена фукция за създаване на ISMN баркодове и няколко поправени проблема, свързани сMac OS X 10.6 „Snow Leopard”.

„Apparent предлага водещото индустриално решение за дизайнери, използващи Mac OS X, а вече и за потребители на Windows,“ каза Travis J. Hicks, оперативен мениджър на компанията. „Опростената и интуитивна работна среда на Barcode Producer позволява лесно създаване на всякакви типове кодове, котови за поставяне в Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, или друг настолен софтуер за предпечат.“

Barcode Producer за Mac OS X и Windows се продава онлайн, цената му е $199.00. Цената на допълнението за автоматично генериране на голям брой кодове – Automator е $299.00.

Текста написа: Мартин Новев, Printguide.info

Източник: www.itsapparent.com

Интернет портал за печатни технологии.