Barcode Producer 6.0 улеснява създаването на баркодове

4010
Spread the love

Шестата версия на приложението за генериране на баркодове добавя нови функции, поддръжка на най-новите индустриални стандарти и интеграция с Adobe InDesign.
Новатаверсия на продукта на Apparent еприложима в процеса на създаването натърговски опаковки, купони, стикери имного други продукти.BarcodeProducer 6.0 правиработата с баркодове учудващо лесна,като запълва пролуката между сложнитестандарти за създаването им и дизайнерите,които просто искат да получат кода койтоим трябва, бързо”, каза Paul Scandariato,вицепрезидент по маркетинга на Apparent.

Barcode Producerвключва интерактивнаенциклопедия на баркодовете, коятопозволява на потребителите лесно даизберат типа код, от който се нуждаят.Наред с това има възможностза преглед на резултата в реално време,опции за настройка на размера, споредзададени от потребителя параметри.Програмата има и усъвършенстваниинструменти за добавяне на рамки,цветове, текст и други елементи. Готовитепроекти могат да се изпратят директнов Adobe Illustrator, Photoshop, илиInDesign или да бъдат запазеникато EPS, TIFF или PDF.

Средподдържаните кодировки са
UPC, EAN,ITF-14, Bookland EAN / ISBN, GS1 DataBar, имногодруги. Цената на BarcodeProducer 6.0 е 199американски долара. Приложението работипод Mac OS X 10.4 илипо-нова,има и версия за Windows.Можетеда свалите пробна версия от сайта напроизводителя – itsapparent.com.

inline_180_https://printguide.info/images//2010-09-01.png

Източник: www.itsapparent.com
Текстанаписа: Мартин Новев

Биографична информация