BatchOutput автоматизира печата и експорта на Adobe InDesign документи

1952

Компанията Zevrix Solutions съобщи за новата версия на продукта BatchOutput 3.4 – професионално решение за автоматизация на процесите печат и експорт на данни от пакета Adobe InDesign.

Благодарение на BatchOutput не се налага да се отваря всеки документ и да задавате опциите за печат ръчно. Всичко, което трябва да се направи е да се изберат файловете, предназначени за печат (или експорт) и да се настроят необходимите параметри. Процеса на обработка е в фонов режим. 

Списъка с ключови особености на продукта включва печат по страници на InDesign документи, автоматично обновяване на необходимите референции както и задаване на подходящи имена на крайните файлове. В новата версия разработчиците са дали възможност за експорт на данни във формат Adobe Flash CS4 Pro (XFL). Новата функционалност значително опростява подготовката на InDesign CS4 документи за създаване на интерактивно информационно попълване.

BatchOutput 3.4 работи под Mac OS X 10.4.2 (както и по-нови версий) и може да използва в съчетание издателските системи Adobe InDesign CS-CS4. По-подробна информация можете да видите на сайта на разработчика zevrix.com.

Източник: prodtp.ru

Превод: Александър Тодоров

Интернет портал за печатни технологии.