BigPicture Plug-in за InDesign CS3

1716
BigPicture Plug-in за InDesign CS3
Spread the love

Допълнението BigPicture на компанията XChange International, предлага на потребителите на Adobe InDesign CS3 решение за управление на линкове към векторни и растерни файлове в даден документ.

Плъгинът осигурява бърз достъп до подробна информация, предлага уникални инструменти за търсене, плюс мощни средства за коригиране, преглед, отваряне, разединение, преименуване, заменяне и преместване на множество линкове.

За всяко изображение в документа, BigPicture докладва за името, страницата, цветовия модел, информация за връзката, големина на файла, резолюция (оригинална и скалирана), инфо за приложението, което е създало файла, шрифтове и цветове в EPS файлове, размери, дата на модифициране, ъгъл, мащабиране, цветовия профил, състояние на връзката и др.

Плъгинът предлага и мощен “Search-and-Link”. Вградената система за търсене на BigPicture бързо сканира целия твърд диск за изгубени изображения и дава възможност на потребителя за пренасочване на съществуващите линкове с намерени на диска.

Picture Managing features:
– Move/copy pictures to a folder and relink
– Up to 50 applications user-definable to “Edit Original” image
– Collect all referenced images to a designated folder
– Relink pictures with a different folder
– Update all modified pictures in one step
– Select images that match specific criterion
– Sortable, customisable picture list
– Show/hide master page images
– Show/hide duplicate pictures

BigPicture 3.0 изисква Adobe InDesign CS3 и Mac OS X 10.4.2 или по-късна версия. BigPicture се предлага и във версии на QuarkXPress  4, 5, 6 и 7.

Източник: www.designertoday.com

Биографична информация