Enfocus Boarding Pass – дайте възможност на вашите търговци да проверяват файлове за печат без да разчитат на предпечата

1217
Enfocus Boarding Pass – дайте възможност на вашите търговци да проверяват файлове за печат без да разчитат на предпечата

Искате ли като търговец да давате обратна връзка за поръчките на вашите клиенти без винаги да разчитате на претоварения предпечат, който ви връща обратна връзка с термини, които не са част от вашата работа?

Едно от най-тесните места във всеки печатен процес и произходът на много напрежение е получаването и проверката на клиентски файлове.

Клиентите разговарят с търговците, търговците с предпечата, предпечата с клиентите, клиентите с предпечата и като цяло се получава един кръг, който създава много предпоставки за грешки, забавяне на поръчката и вътрешни конфликти.

 

Enfocus Boarding Pass

На сцената се появява Enfocus Boarding Pass, който цели да реши точно този проблем, като даде възможност на всеки екип да прави това в което е най-добър.

Най-често интерес към Boarding Pass проявяват компании, които:

 • получават голям набор от файлове за печат от клиенти, които не са технически подготвени да правят правилни файлове за печат;
 • искат да проверяват файловете бързо и лесно още при тяхното получаване;
 • имат нужда от лесен софтуер, който да дава обратна връзка, но да може да се използва от хора, които не разбират в дълбочина от предпечат;
 • са в широкоформатния, дигиталния и офсетовия печат и трябва да обработват своите поръчки с изключително голяма скорост.

Какво прави Enfocus Boarding Pass и защо той може да стане незаменим продукт във вашия печатен процес

Идеята на проверката е да се раздели на две:

 1. Всеки да може да провери файловете за така наречените “непоправими грешки” – това са грешки, които не могат да се оправят от печатницата и със сигурност правят файла некачествен за печат. Ако файлът съдържа такава грешка изобщо няма смисъл той да стига до предпечата, защото те не могат да направят нищо за да го подобрят.
 2. Ако файловете нямат “непоправими грешки” само тогава да отидат към предпечата, който да ги провери за специфичните за печата проблеми използвайки PitStop Pro, Enfocus Switch или друг продукт.

По този начин хората, които работят с клиентите могат да проверяват файловете бързо, лесно и точно в софтуер, който е създаден за тях. Няма да има нужда да изпращат файлове към предпечата, да чакат обратна връзка и да обясняват на клиентите термини, които не са свързани с тяхната работа.

Комуникацията с клиентите се подобрява, вътрешните процеси се подобряват значително, напрежението между търговския и предпечатния отдел се намалява значително и времето за обработка на поръчка се намалява в пъти.

Boarding Pass е софтуер за инсталация на работен компютър, който е създаден с идеята всеки да може да проверява файлове за печат, дори да не разбира от предпечат. Софтуерът е самостоятелен и не изисква софтуери като Adobe Acrobat или други.

Boarding Pass може да провери файловете за всички основни проблеми, които директно спират работата на печатницата и трябва да бъдат изкоментирани с клиента.

 • Липсващи шрифтове
 • Липса на наддаване
 • Изображения с ниска резолюция
 • Размер на файла
 • Цветове, които не се поддържат
 • Дали бял цвят е overprint или не

Имате пълна интеграция с вашия имейл, като можете да добавяте прикачени файлове от Outlook директно в Boarding Pass. Също така можете автоматично да сваляте файлове от WeTransfer.

Проверката става много бързо и практически автоматично, като Boarding Pass може автоматично да създаде чернова на имейл към клиента с намерените проблеми, описани на прост език.

 • Вашата обратна връзка ще стане стандартизирана и в еднакъв формат, с който вашите клиенти ще свикнат във времето и ще възприемат много бързо.
 • Можете да променяте текста на черновата изцяло според вашите нужди, точно както правите с всеки имейл.

Можете да предадете файла на предпечата с един клик, които да го поемат за последваща обработка.

Освен, че можете да видите файла и неговите проблеми много бързо и лесно, целият процес по комуникацията свързана с него става безпроблемна, стандартизиране и с много по-малко нужда от вашето внимание.

Настройките от един Boarding Pass могат да се експортират и да се използват на други софтуери, за да може да има пълна стандартизация на процеса на получаване на файлове.

Как можете да закупите Enfocus Boarding Pass

Софтуерът се продава на годишен абонамент, но цената му е толкова ниска, че възвращаемостта ще бъде изключителна бърза.

Цената на продукта е изключително достъпна за печатници с различно оборудване и размер и може да ви помогне от първия ден. Възвращаемостта на инвестицията ще стане още преди да сте усетили.

Към момента на публикуването на тази статия Boarding Pass струва само 216 евро за абонамент за цяла една година, което е само 18 евро на месец или 60 евро цента на ден.

Можете да се свържете с нас като ни пишете на sales@gedbg.com за да получите вашата персонална оферта, и да получите повече информация.

До края на 2022 година можете да придобиете Enfocus Boarding Pass с 15% отстъпка за първата година!

Вижте ще отстъпки от Enfocus.

За Enfocus
Компанията е станала своеобразен синоним с работата с PDF файлове, тяхната проверка и корекция. PDF е отворена книга за продуктите на Enfocus, които позволяват на печатниците да управляват всички елементи във файловете, да ги подготвят за печат и да автоматизират процесите свързани с тяхната обработка.

За ГЕД
ГЕД разполага с голямо портфолио от софтуери за обработка на печатни файлове и подготовката им за печат. От единични решения до цялостни файлови работни потоци, нашите продукти могат да решат конкретни проблеми, да автоматизират вашето производство и да намаляват вашите разходи.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.