Caldera TextilePro

897
Caldera TextilePro

Caldera представи нова версия наTextilePro – ново решение за печат върху текстил, както и нововъведения в SportsFactory E2E web-to-workflow решението и софтуера за създаване на персонализирано облекло Kit Builder.

 

Caldera TextilePro

 

Новата версия 12.1 на TextilePro включва допълнения., предназначени за увеличаване на скоростта на работа и осигуряване на по-интуитивна работа. Нововъведенията включват RotationBoost, който прави завъртането на огромни растерни файлове по-бързо. Според компанията, това прави алгоритмите за завъртане на Caldera с 30% по-бързи от решенията на конкуренцията. Caldera Snapshots е друго ново допълнение, за създаване и възстановяване на резервни копия.

CalderaJobs може да осигури точно възпроизвеждане на цветовете на стари поръчки чрез архивиране и зареждане на поръчките. Импортът на CxF/4 библиотеки за допълнителни цветове позволява възпроизвеждане на специални цветове. Последната версия включва и InkPerformer V3, който може да донесе икономия на мастило до 30%. 

Управление на целия процес с Caldera SportsFactory
Caldera SportsFactory е цялостно решение, което позволява изграждане на цялостен работен процес, базиран на потребностите на компанията. Представено на FESPA 2018, решението предлага възможности за управление на проекти, следене на наличности, планиране и пресмятане на бюджет. Заедно със стратегически партньори Caldera са вградили стандартни настройки за дигитален печат, проектирани за да осигурят управление на света, работния процес и двупосочна бизнес информация между марките и решенията на печат, независимо дали са в рамките на същата организация или при външен изпълнител. Резултатът е цялостно решение, от онлайн магазин до създаването на файла и управлението на цвета. 

Дизайн с Kit Builder
Kit Builder е нов софтуер за дизайн на дрехи, който позволява на потребителите да създават облекла с спецификации, заявени от потребителя. Това включва цветове, лога, текст и декорация. Резултатът е по-кратко време за дизайн, по-големи продажби и по-малко грешки.

Източник: www.printingnews.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.