Софтуер за управление на всички процеси за широкоформатен печат

940
Софтуер за управление на всички процеси за широкоформатен печат

Времето за изработка и управление на поръчки е един от ключовите фактори, когато става дума за количество работа, което може да поеме едно широкоформатно производство.

Случвало ли ви се е да откажете поръчка, заради препълнен капацитет или да загубите клиент, защото срокът който му давате е прекалено напред във времето?

Този проблем често възниква, когато се използват различни приложения, служещи за различни нужди и прехвърлянето информацията между тях. Наред с това много от нужните дейности за всяка поръчка се правят ръчно, предава се информация по телефон или в дълги имейл разговори, записва се в тефтери, поради което освен забавяния, често могат да се получат грешки.

 

Софтуер PRISMA XL Suite

 

Софтуер PRISMA XL SuiteПредставяме ви цялостен работен поток с инструменти, предназначени да помогнат на дизайнери, студиа и печатни производители на широкоформатни графични изделия да създават висококачествени продукти и да управляват лесно своите принтери.

Пакетът от софтуери Canon PRISMA XL Suite ви дава възможност да разгърнете креативността си и да изработвате печатни продукти, с пълна сигурност и бързина в управлението на поръчката, коментарите от клиента и комуникацията между екипите.

Canon PRISMA XL Suite е много интуитивен и лесен за използване, което ви позволява да създавате от луксозни и претенциозни поръчки до малки и ниско-бюджетни много бързо и лесно.

Системата се състои от няколко елемента, които покриват всички нужни процеси за изработка на красиви и наситени широкоформатни изделия за голям набор от приложения от начало до край:

  1. Интуитивна система за дизайн и проектиране с 3D визуализация и интелигентно управление на слоевете;
  2. Система за автоматизирано управление на поръчки за създаване на плавен процес с цялата необходима информация на едно място;
  3. Портал за обслужване на партньори и клиенти за бърза 24/7 комуникация, лесен преглед и обратна връзка за одобрения и коментари;
  4. Мобилно приложение с дълбока интеграция в производството и информация за поддръжка и управление на машините.

Позволете на софтуера да се грижи за управлението на информацията и да напомня за наближаващи действия по поръчки – вие само трябва да го насочвате!

 

Софтуер PRISMA XL Suite

 

Съберете цялата информация на едно място и си оставете свобода да развихрите вашите идеи и креативност за проекта на вашия клиент.

Научи повече за системата Canon PRISMA XL Suite

Софтуерите в PRISMA XL Suite се интегрират в дълбочина със сериите принтери на:

Ексклузивен представител на моделите Canon Colorado и Canon Arizona за България е фирма Саванто АД.

За контакт със Саванто:
Имейл: info@savanto.com
Тел: 02/ 495 07 62

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.