CHILI Publish получи награда за най-обещаваща млада компания в Белгия

1420
CHILI Publish получи награда за най-обещаваща млада компания в Белгия

Престижната награда UNIZO отличи стратегията, разработката на новаторски продукти и пазарния успех на CHILI Publish.

CHILI Publish

 

CHILI Publish, компанията, която създаде мощния онлайн софтуер за редактиране и подготовка на публикации онлайн, получи награда на UNIZO за „най-обещаващa средна или малка компания“ в Белгия. UNIZO е белгийска организация, която цели да подкрепя предприемачите.

„Изключително развълнувани сме, че получихме това важно признание,“ коментира Bram Verniest, оперативен директор на CHILI Publish. „Наградата е особено вълнуваща в светлината на факта, че ние не произвеждаме физически продукт, суровини или машини. Производството на софтуер изисква сътрудничество на много интелигентни, отдадени хора, и наградата UNIZO признава тези умни, трудолюбиви хора, които съставят екипа на CHILI Publish.“

Основният продукт на компанията е CHILI Publisher, онлайн редактор за документи. Той предлага над 150 инструмента за редактиране, оформление и дизайн и може да работи с широка гама документи. Това включва PDF файлове, XML-базирани документи и файлове от Adobe InDesign.

Решението позволява на потребителите още да преглеждат в триизмерен вариант нанесените редакции, сгъването на печатни продукти и персонализирани обекти. Администраторите могат да дават на потребителите различни нива на достъп, в зависимост от знанията им и нивото им в йерархията. Решението поддържа документи с всевъзможно размери – едностранични и многостранични, с нестандартни размери, гънки и рязане по контур, както и опаковки.

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.