CHILI Publish ще покаже възможности за онлайн редактиране на Ipex

1467
CHILI Publish ще покаже възможности за онлайн редактиране на Ipex

На Ipex 2014, компанията ще покаже как CHILI Publisher 4.0 може да добави стойност към услугите на всеки в областта на офсетовия печат, производството на опаковки, дигиталния печат, директния маркетинг, рекламата за търговски обекти и външната реклама.

CHILI Publish

 

CHILI Publish ще демонстрира в детайли как работата с онлайн решението за редактиране на файлове CHILI Publisher 4.0 създава нови бизнес възможности и може да се приложи в много области.

„На базата на успешното развитие на CHILI Publisher в областта на офсетовия печат, разширяваме предложенията си и в други области за – производителите на опаковки, дигиталните печатници, директния маркетинг, рекламите за търговски обекти и външната реклама, както и за собствениците на търговски марки. Ipex е перфектна възможност да демонстрираме възможностите на решението си за тези пазари,“ каза Bram Verniest, шеф на маркетинга на CHILI Publish.

„Освен за онлайн редактиране, клиентите ни питаха и за възможности за редактиране през мобилни устройства“, добави Verniest. „С четвъртата версия на продукта разширихме предложенията си като добавихме и възможност потребителите да работят директно през мобилни устройства.“

CHILI Publisher 4.0 поддържа различни работни среди, включително Flash и HTML 5. Това позволява на потребителите да навлязат на пазари, които досега са били недостъпни за тях. „Можем да помогнем на клиентите да се включат в области като мобилна електронна търговия, директен маркетинг, одобрение на файлове и много други, които са разработили за клиентите си.Тъй като е платформено независим, CHLI Publisher е готов за всяко приложение, което ще бъде разработено в бъдещето.“

CHILI Publisher 4.0 включва инструменти, които са налични в настолните програми за предпечат, но добавя и нови уникални възможности. Например, инструментът за 3D визуализация позволява на потребителите да представят проектите си в триизмерна среда. Това може да се използва например за визуализиране на реклама на автобусна спирка

Източник: cmykdigest.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.