CHILI publisher Online – нова услуга за доставчиците на web2print решения

167
CHILI publisher Online – нова услуга за доставчиците на web2print решения

CHILI publish са компания, която създаде един от най-мощните онлайн софтуери за редактиране и подготовка на публикации онлайн. Сега техния софтуер е достъпен като SaaS услуга (Software As A Service) и се нарича CHILI publisher Online.

 

CHILI publisher Online

Печатниците и рекламните агенции са наясно с предимствата на web2print и допълнителните приходи, които той може да им донесе за бизнеса. Много от тях са били възпрепятствани до сега от липса на време или опит. Поради тази причина CHILI publish са решили да отворят тяхното решение, общност и партньори за да могат по широк кръг от потребители да се възползват от един от най-съвременните модули за web2print.

CHILI publisher Online е разработен на основата на Microsoft Azure и е насочен към доставчиците на облачни услуги в областта на web2print платформите. Предлага се в четири различни нива:

  • Starter – малки компании и сега стартиращи екипи;
    Business – за средни фирми с разрастващ се бизнес;
    Professional – за компаниии, които обслужват голям брой клиенти.

Повече информация за CHILI publisher Online можете да видите тук: www.chili-publish.com/software-pdf-rendering-barcode-generator
CHILI publish също подготвят уебинари на тази тема, които ще се проведат от 28.04 до 30.04.2020. Регистрация и допълнителна информация можете д анамерите тук:  www.chili-publish.com/webinars

Интернет портал за печатни технологии.