Clipdrop ускорява работните процеси на дизайнера

1073
Clipdrop ускорява работните процеси на дизайнера

Clipdrop е приложение, което спестява време в изрязването, увеличаване на размера, почистването и осветяването на различни обекти в изображения.

 

Clipdrop

 

Това, което го прави различен, че всички тези процеси стават през мобилния ви телефон (iOS и Android) и пак с негова помощ се пренасят директно в работния ви проект в настолния Adobe Photoshop, където да посочите мястото на изрязаното изображение или да направите допълнителни промени. Как става нагледно това вижте във видеото тук:

 

 

В това сравнително ново приложение (v. 1.0.4) отново са намесени технологии с елементи на изкуствен интелект и добавена реалност, което означава, че резултатите от работата му постоянно ще се усъвършенстват.

При всяко ново заснемане, новото изображение се създава в нов слой с маска, която можете да коригирате след това. Clipdrop работи и с вече съществуващи изображения, които трябва да ъплоуднете допълнително, и които също можете да изрязвате, увеличавате и коригирате. Освен това, Clipdrop се разработва и като API, което можете да интегрирате във ваши приложения.

 

 

Софтуерът има голям потенциал при потребители, които се занимават с електронна търговия, продажба на автомобили втора ръка или имоти и др.

Предлага се като плъгин за Photoshop на цена 5$/месечно, като преди това можете да тествате с тридневна пробна версия.

Вижте повече за Clipdrop тук.

Интернет портал за печатни технологии.