Coolorus 2 – кръг с цветовете за Photoshop

1208
Coolorus 2 – кръг с цветовете за Photoshop

Coolorus е плъгин с цветово колело за Adobe Photoshop, вдъхновено от инструмента за избор на цветове е Corel Painter.

Coolorus 2 кръг с цветовете за Photoshop

 

Coolorus е решение за хора в творческата сфера, които искат да подобрят работния си процес. Този инструмент пести време и позволява по-лесен подбор на цветовете. За това допринасят функции като Color Schemes, Gamut Lock и HSV представяне на цветовете в триъгълник. Тези инструменти предлагат цветове, които се допълват или са част от обща гама и правят работата по-лесна и приятна, особено, ако сте свикнали с този модел на представяне на цветовете.

Coolorus 2.5 е съвместим с Adobe Photoshop CC 2014.2.2 и по-нови версии под Windows и Mac. Coolorus 2.0 работи с Adobe Photoshop и Flash Professional CS5 и CS6 под Windows и Mac.

Цената на Coolorus е 14.99 американски долара. Можете да свалите пробна версия оттук.

Източник: coolorus.com
Текста написа: Мартин Новев 

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.