Corel Painter 11 вече е в продажба

2331
Corel Painter 11 вече е в продажба

Единадесетата версия на Corel Painter, която включва повече от 40 нови и подобрени функции вече е на пазара.

Corel Corporation представи Corel Painter 11, последното издание на водещия софтуер за рисуване и създаване на илюстрации. С повече от 40 нови и подобрени възможности, Painter 11 предлага нова функционалност за художниците.С Painter 11, потребителите могат да разширят цифровия си комплект от инструменти с подобрените функции за рисуване с чувствителни към натиск четки и увеличени възможности за потребителска настройка.

Painter 11 позволява на творците да изразят идеите си чрез свободата да създават потребителски четки и медии, които отговарят точно на визията им. Според Corel уникалните нови инструменти, включващи нови артистични, медии, нови четки и нови инструменти за селекция, възможностите на Painter 11 позволяват на потребителите да създадат проекти, които биха били невъзможни с традиционните средства.

С Painter 11, творците могат да обогатят цифровите си инструменти като допълнят възможностите на програмите за обработка на цифрови снимки като Corel Paint Shop Pro Photo и Adobe Photoshop. Новото управление на цветовете подобрява разпознаването им при поставяне на файлове от други програми. Индивидуалните цветови профили за всеки документ повишават точността на възпроизвеждане на цветовете във всеки файл.

Потребителите на Painter 11 могат да работят в привлекателна работна среда, оптимизирана за включване в работния им процес. Подобрените четки работят с до 30% по-бързо от тези в предишните версии.

Източник: corel.com

Интернет портал за печатни технологии.