Макрос за персонализация в CorelDRAW

3120
Макрос за персонализация в CorelDRAW

CardGenerator e макрос, който има възможност бързо и просто да създавате номерция или да импортирате бази с променлива информация в CorelDRAW.

CardGenerator може да се използва за създаване проста или сложна персонализация на всякаква печатна продукция като карти, пропуски, талони, билети и др., където е необходимо всяка отделна бройка да съдържа променлива информация включително текст, изображения или баркодове.

персонализация, макрос, корел

Настоящата версия 5.2 и е съвместим с:
CorelDRAW Х3 (13.0.0.739)
CorelDRAW Х4 (14.0.0.701)
CorelDRAW X5 (15.1.0.588 или по висока)
CorelDRAW X6 (16.0.0.707 или по-висока)
CorelDRAW X7 (17.0.0.491 или по висока)
Цена: $59,95

Демо можете да изтеглите от тук.
Всичко за макроса CardGenerator, можете да прочетете на този линк: cdrpro.ru

Написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.