Нова версия на макроса CdrPreflight

3184
Нова версия на макроса CdrPreflight

CdrPreflight е уникално решение в помощ на предпечатарите при работа директно в CorelDRAW. Макросът е еднакво удобен и полезен в работата на дизайнери и принтшопове.

макрос корел

Само с няколко клика можете да диагностицирате типични за CorelDRAW проблеми, като по този начин имате възможност лесно да се предпазите от тях и да ги разрешите като с това да спестите време и пари.

 

макрос корек

макрос корелCdrPreflight се състои от 3 модула:

CdrPreflight е модулът, който показва пълната и най-важна информация, която се съдържа в един CorelDRAW документ. Макросът ще ви помогне да намерите обекти в документа само с едно кликане. Много лесно и супер бързо! Можете да запазвате пресети за това какво искате да виждате или търсите. Например: информация за цветните пространства или използваните ефекти.

 

Converter се използва за автоматизирана редакция на документа (промяна на цветни модели, растеризиране на обекти, конвертиране и на текст в криви и много други). Макросът има над 100 опции! Опциите за запис на пресети правят макроса изключително полезен инструмент.

 

Bonus Pack ви доставя различни допълнителни функции.

Новостите във версия 6.3:

  • поддръжка на CorelDRAW X7
  • прозрачността при fountain fill сега се диагностицира като Transparency effect: Fill Opacity
  • Fill MidPoint не се поддържа
  • ъпгрейдът е безплатен за версии 6.x! 
  • и др.

Съвместимост: версии на CorelDRAW X4 – X7

Написа: Пламен Давидов
Източник: cdrpro.ru

 

 

 

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.