Corel издаде PaintShop Photo Pro X3 Ultimate

2265

Пакетът, наречен от производителя “цялостна колекция за редактиране на снимки” включва PaintShop Photo Pro X3, колекцията фотоефекти KPT и Painter Essentials 4

Corel PaintShop Photo Pro X3 Ultimate, е нова колекция за редактиране на изображения, която съчетава възможностите на Corel PaintShop Photo Pro X3 и разширен набор от допълнителни инструменти. Новата Ultimate версия включва фоторедакторът с подобрена производителност PaintShop Photo Pro X3, колекцията от филтри за фотоефекти Corel KPT.

В пакета влиза и Corel Painter Essentials 4 за рисуване, скициране и оцветяване.
“С Corel PaintShop Photo Pro X3 Ultimate, започнахме с отличното си приложение за редакция на изображения с увеличена производителност и добавихме мощни инструменти и ресурси, за да разширим възможностите на продукта за любителите фотографи”, каза Craig Copley, старши продуктов мениджър на продуктите за фотоентусиасти в Corel.

Според Corel, PaintShop Photo Pro X3 предлага инструменти с професионално качество за организиране и редактиране на снимки с възможност за създаване на фотопроекти и архиви. Колекцията Corel KPT Collection включва 24 плъгина, благодарение на които е възможно бързо създаване на фантастични ефекти. Corel Painter Essentials 4 е инструмент за създаване на изкуство в цифрова форма. Той предлага възможности за създаване на реалистични проекти, както и възможност за автоматично създаване на рисунка по зададена снимка.

PaintShop Photo Pro X3 Ultimate
Източник: corel.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.