Corel Paint it! Превръща снимките ви в рисунки

3702
Spread the love

Програмата предлага лесни и достъпни възможности да създадете уникални изображения.
Corel Paint it! е нов продукт на Corel Corporation,който екипът на printguide.infoтества. Приложениетопредлага лесен и бърз начин да превърнетелюбимите си снимки в уникални произведенияна изкуството. Paint it! предлагазначително разнообразие от четки ипредварително подготвени стилове. Потози начин можете сами да решите точнокак да изглежда изображението, коетообработвате.

Интерфейсътна програмата е приятен и интуитивен.След като отворите снимката, коятожелаете да обработите, можете да изберетенякой от стиловете, представени графичнов дясната част на прозореца. В случаясъм използвал
OilPainting(рисунка с маслени бои).Има и инструменти, които позволяват даредактирате или изтриват части отизображението, както и да изрежете самоопределена част от него. Налице са ивъзможности за настройване на размераи ориентацията на изображението. Готовитефайлове могат да се запазват като TIF,JPEG или PNG.

Впечатлениятами са, че
DynamicAuto-Painter,за която писаprintguide.infoпредлага по-големи възможности напрактически същата цена. Със снимкатаи настройките, с които изпробвах Paintit!, резултатите не бяхавпечатляващи. Със сигурност е възможнода се постигнат и по-добри, но силно сесъмнявам, че ще са на нивото на тези отAuto-Painter. Основнопредимство на приложението на Corelе забележимо по-бързата работа.

Corel Paint it!е наличен за Windows иMac, цената на пълната версияе $39.99, тя се предлаганаwww.corel.com/store.Можете да намерите 15-дневна пробнаверсия и повече информация наwww.corel.com/paintit.

inline_711_https://printguide.info/images/2010-05-06.jpg

Източник: www.corel.com
Текстанаписа: Мартин Новев

Биографична информация