Corel Paint it! Превръща снимките ви в рисунки

3752

Програмата предлага лесни и достъпни възможности да създадете уникални изображения.

Corel Paint it! е нов продукт на Corel Corporation, който екипът на printguide.info тества. Приложението предлага лесен и бърз начин да превърнете любимите си снимки в уникални произведения на изкуството. Paint it! предлага значително разнообразие от четки и предварително подготвени стилове. По този начин можете сами да решите точно как да изглежда изображението, което обработвате.

Интерфейсът на програмата е приятен и интуитивен. След като отворите снимката, която желаете да обработите, можете да изберете някой от стиловете, представени графично в дясната част на прозореца. В случая съм използвал
Oil Painting (рисунка с маслени бои). Има и инструменти, които позволяват да редактирате или изтриват части от изображението, както и да изрежете само определена част от него. Налице са и възможности за настройване на размера и ориентацията на изображението. Готовите файлове могат да се запазват като TIF, JPEG или PNG.

Впечатленията ми са, че
Dynamic Auto-Painter, за която писа printguide.info предлага по-големи възможности на практически същата цена. Със снимката и настройките, с които изпробвах Paint it!, резултатите не бяха впечатляващи. Със сигурност е възможно да се постигнат и по-добри, но силно се съмнявам, че ще са на нивото на тези от Auto-Painter. Основно предимство на приложението на Corel е забележимо по-бързата работа.

Corel Paint it! е наличен за Windows и Mac, цената на пълната версия е $39.99, тя се предлага на www.corel.com/store. Можете да намерите 15-дневна пробна версия и повече информация на www.corel.com/paintit.

Corel Paint it

Източник: www.corel.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.