CorelDRAW сертифициран за Windows Vista

2803
CorelDRAW сертифициран за Windows Vista

Corel предлага на пазара първата пълнофункционална серия графични приложения, сертифицирани за Windows Vista.

Corel Corporation (NASDAQ:CREL; TSX:CRE) обяви, че CorelDRAW® Graphics Suite X3 е сертифициран за Windows Vista. Изграден върху стабилната традиция на Corel да предлага на пазара мощни графични решения за Windows платформата, CorelDRAW Graphics Suite X3 ще носи логото Certified for Windows Vista и е вторият продукт на Corel със сертификат за Windows Vista.

От днес клиентите, които желаят да инсталират сертифицираната за Windows Vista версия на CorelDRAW Graphics Suite X3 могат да изтеглят последния пакет (SP2) на интернет адрес www.corel.com. Този нов ъпдейт предлага на клиентите с Windows Vista изключителни възможности с обновения потребителски интерфейс, повишената сигурност, подобрената обработка на текст и следващи версии на добре познатата функционалност за файлова съвместимост при импорт и експорт (import and export file compatibility).

„Открай време CorelDRAW е признат за водещия графичен софтуер за Windows и се радва на репутацията на дългогодишен лидер в поддръжката на най-новите технологии на Windows. Потребителите на Windows Vista трябва да знаят, че софтуерните инструменти, на които разчитат всеки ден, ще оползотворят допълнителната мощ, която тази операционна система им предоставя.”, каза Ник Дейвис, мениджър „Графика” в Corel. „С избора на CorelDRAW Graphics Suite X3 потребителите получават гаранция за плавно преминаване и изключително добра съвместимост, когато решат, че са готови да преминат към работа в тази вълнуваща нова операционна система.”

„Ние от Майкрософт сме поласкани от значителната подкрепа, която Corel оказа при пускането на пазара на Windows Vista”, каза Брад Голдбърг, Генерален директор на Windows Client при Microsoft Corp. „CorelDRAW Graphics Suite X3, който е сертифициран за Windows Vista, е удачно решение за нашите потребители, търсещи графичен софтуер. Работейки в тясно взаимодействие с водещи софтуерни разработчици като Corel, ние имаме удоволствието да предложим на общите ни клиенти безпрепятствена интеграция и невероятни възможности пред потребителите.”

CorelDRAW Graphics Suite X3 е пълнофункционален графичен комплект, включващ CorelDRAW X3 за векторни илюстрации и страниране, Corel PHOTO-PAINT® X3 за професионално редактиране на изображения и мощта на новия Corel PowerTRACE™, подпомагащ лесното конвертиране на нискокачествени bitmap изображения в използваеми векторни графики. Комплектът улеснява процесите на дизайн за всякакъв вид проекти като създаване на лого, професионални маркетингови брошури и завладяващи реклами. Бизнес потребителите и професионалните дизайнери избират CorelDRAW Graphics Suite X3 заради уникалната комбинация от изключителни възможности за дизайн, скорост, лекота на работа и атрактивна цена без прецедент в графичния софтуер.

За повече информация относно CorelDRAW Graphics Suite X3 или за изтегляне на пълнофункционална пробна версия, моля посетете www.corel.com/cdgsx3.

За Corel Corporation
Corel е водеща световна софтуерна компания с над 40 милиона потребители. Компанията предлага пълнофункционални, лесни за ползване продуктивни софтуерни решения за графика и цифрови изображения и се радва на благоприятни позиции на пазара сред клиентите и малкия бизнес. Многократно награждаваното продуктово портфолио на компанията включва популярни и световно признати марки като CorelDRAW® Graphics Suite, Corel® Paint Shop Pro®, Corel® Snapfire™, Corel® Painter™, Corel DESIGNER®, Corel® WordPerfect® Office, WinZip® и iGrafx®. Носители на стотици награди за първо място при софтуерните иновации, дизайн и стойност за потребителя, продуктите на Corel са изградили глобална мрежа от лоялни клиенти и партньори. Продуктите на Corel се продават в над 75 държави чрез международна мрежа от дилъри и дистрибутори, OEM производители и световните уебсайтове на Corel.
Corel Corporation анонсира на 12 декември 2006г. приключването на сделката по придобиване на InterVideo, Inc., водещ доставчик на софтуер за създаване и възпроизвеждане на дигитални медии с фокус върху цифровите видео и DVD технологии. През 2006г. InterVideo придоби Ulead, водещ разработчик на софтуер за създаване на видео и DVD изображения за персонални компютри, сървъри, мобилни и интернет платформи.

За BMG
БиЕмДжи е водещият дистрибутор за България на световните софтуерни производители – Microsoft (САЩ), Symantec (САЩ), Autodesk (САЩ), Adobe Systems (САЩ), Corel Corp. (Канада), Nero (Германия) и Pantone (САЩ).
Компанията е и софтуерен производител на продукта за работа с текстове на български език Кирила.
От началото на 2006 г. БиЕмДжи е издател на списанията Полиграфия и ПроГрафика.
Компанията е член на Българска Асоциация по Информационни Технологии (БАИТ), Сдружение на издателите на български софтуер (СИБС), Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и Американска търговска камара.
За повече информация посетете www.bmg.bg

###
© 2007 Corel Corporation. Всички права запазени. Corel, CorelDRAW, PHOTO-PAINT, PowerTRACE, Paint Shop Pro,
Snapfire, Painter, Corel DESIGNER, WordPerfect, WinZip, iGrafx, InterVideo, Ulead и логото на Corel са търговски марки или регистрирани търговски марки на Corel Corporation и/или на нейните филиали. Всички други продукти, шрифтове, имена на компании и лога са търговски марки или регистрирани търговски марки на съответните си собственици.

Интернет портал за печатни технологии.