CorelDraw 7 вече е в продажба

2681
CorelDraw 7 вече е в продажба

Според компанията новата версия е „най-интуитивния Corel до сега“.

Corel has представи последната версия на набора си графични приложения CorelDraw Graphics Suite X7. Тя включва потребителска работна среда с нов дизайн, която се приспособява към потребностите на всеки потребител, за да увеличи скоростта и производителността. 

 

CorelDraw Graphics Suite X7

 

Обновеното приложения включва съвместимост с монитори с голяма гъстота на пикселите, поддръжка на повече от един монитор, поддръжка на процесори с няколко ядра и 64-битова поддръжка. Всичко това според компанията позволява на потребителите да работят с големи файлове или много файлове.

Сред другите новости е включената колекция от 10 000 векторни и други графики, 2 000 цифрови снимки с висока резолюция, 1000 OpenType шрифта, 350 шаблона, 2 000 шаблона за автомобили, 800 рамки и мотиви и обучаващи видеоматериали. Corel са включили в пакета и допълнителни програми, които позволяват на потребителите например да създават собствени мотиви от цифрови снимки и след това да ги синхронизират с Corel Content Exchange.

„По време на създаването на CorelDraw Graphics Suite X7, се съсредоточихме върху обратната връзка от клиентите повече от всякога“, каза Gérard Métrailler, директор и продуктов мениджър на графичните решения на Corel. „Всяка нова функция е резултат от директна обратна връзка от потребителите. Целта ни е да се уверим, че потребителите на CorelDraw ще се справят със задачите възможно най-бързо.“

Можете да видите видео представяне тук:
 

Можете да свалите пробна версия оттук.

Източник: corel.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.