CorelDRAW Graphics Suite 2017 вече е на пазара

3089
CorelDRAW Graphics Suite 2017 вече е на пазара

Той предлага нов инструмент LiveSketch, който „улавя моментите ви в монмента, в който получите вдъхновение“ и нови функции, които помагат на потребителите „да създадат красиви дизайни, снимки и сайтове едновременно с лекота и увереност.“

цена CorelDRAW Graphics Suite 2017 крак

 

CorelDRAW Graphics Suite 2017 включва седем приложения, които позволяват създаване на разнообразни и оригинални проекти. Те са: CorelDRAW 2017, Corel PHOTO-PAINT 2017, Corel Font Manager 2017, Corel CONNECT 2017, Corel CAPTURE 2017, Corel Website Creator, Corel PowerTRACE 2017.

Ето и някои от основните нововъведения в CorelDRAW 2017:

Инструментът LiveSketch
LiveSketch е нов инструмент, базиран на последните разработки в областта на изкуствения интелект и машинното обучение. То работи с графични таблети и превръща ръчно направените скици в прецизни векторни криви на Безие.

Подобрена работа с вектори
По-лесно и ефективно редактиране на обекти и вектори с помощта на подобрени изображения за преглед, точки и ръчки, които не се губят в цветовете на дизайна ви.

Интерактивни плъзгачи
Те улесняват работата с запълване на обекти, прозрачности, взаимодействие на обекти, сенки и контури.

Различни форми на точките
CorelDRAW 2017 опростява процес по редактиране на криви и обекти като прилага специфична форма за всеки тип точка, така че да идентифицирате с лекота плавни, остри и симетрични точки, Можете и да изберете изглед на точките, който ви е най-удобен.

Потребителски интерфейс за графични таблети
Добавен е нов режим, който позволява нанасяне на бързи корекции с помощта на графичен таблет. Новото работно пространство увеличава размера на прозореца за рисуване като показва само инструментите и командите, използвани най-често и добавя възможност за увеличаване на мащаба с един жест.

Източник: coreldraw.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.